Restaurantul Baba Novac situat in Craiova, Brazda lui Novac, Complexul Vechi, va ofera o gama larga de servicii pentru organizarea evenimentelor: nunti, botezuri, cununii, intruniri diverse. Datorita designului interior si dotarilor, saloanele noastre ofera conditii excelente atat pentru evenimente de 120 de persoane cat si pentru evenimente de 400 persoane.

Un eveniment special are nevoie de o locatie potrivita. Cand spunem sala de nunti, ne gandim la ambianta, decor, bucatarie de traditie sau internationala si servire impecabila. Nu sarim peste detalii, pentru ca detaliile ne aduc frumusetea. Restaurantul Baba Novac va asteapta sa-i treceti pragul, sa petreceti cel mai deosebit eveniment din viata dumneavoastra intr-o locatie de vis.

Specialistii nostri vor fi alaturi de dvs pe tot parcursul evenimentului cu rabdare, atentie, intelegere si profesionalism pentru a va asigura NUNTA PERFECTA. Bucatarii nostri va pun la dispozitie meniuri variate din bucataria romaneasca si internationala.